EN BÜYÜK SHOW - !! FINAL !!


En Büyük Show

CUMARTESİ ve PAZAR 20:00 (TSİ)

EN BÜYÜK SHOW muhteşem gösterileriyle nefes kesecek.

Dünyaca ünlü dans grupları, şov dünyasının ustaları, birbirinden renkli, eğlenceli ve heyecanlı performansıyla bu haftasonu yine izleyenlerin nefeslerini kesecekler. Cumartesi ve Pazar günleri izleyicisiyle buluşacak "En Büyük Show"da, şov dünyamızın ünlüleri de konuk olacak. Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan "En Büyük Show" izleyicisiyle buluşmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Verda Penso ile Mert Vidinli'nin ev sahipliğinde yapılan En Büyük Show'un sunuculuğunu ise, kendilerine özgü anlatımı ve yorumlarıyla; Hakan Akkaya, Çağla Şikel ve Ivana Sert yapıyor.

Tarih:Cumartesi, Pazar
Saat:20:00 (TSİ)
Yayın: Show Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Show Tv Fan Sayfası
Kanal:Show Tv Yayın Akışı
Tür:Yarışma
Yapım:Show TV İç Yapımlar
Yönetmen:Caner Erdem
Sunucular:Hakan Akkaya, Çağla Şikel ve Ivana Sert
Konuklar:
Cumartesi: Bengü, Hakan Ural, Yeşim Salkım ve Burak Kut
Pazar: Safiye Soyman, Faik Öztürk, Irmak Atuk, Vahe Kılıçarslan ve Banu Zorlu
Hakkında:

HER HAFTA BİRBİRİNDEN ÜNLÜ KONUKLAR
Her hafta şov dünyamızın birbirinden ünlü isimlerinin de konuk olarak katılacağı En Büyük Show'a Cumartesi akşamı; Bengü, Hakan Ural, Yeşim Salkım ve Burak Kut katılacak. Pazar akşamı ise Safiye Soyman, Faik Öztürk, Irmak Atuk, Vahe Kılıçarslan ve Banu Zorlu konuk olacak.

DÜNYA ÇAPINDA SES GETİRMİŞ BİR PROGRAM
Şimdiye kadar birçok ülkede yayınlanmış ve dünya çapında ses getirmiş bu programda neler mi olcak? Her hafta farklı gösteri grubu ve farklı şovlar ile izleyiciler nefeslerini tutacaklar. Las Vegas ve Broadway'in en önemli şovlarını izlemek için dünyanın bir ucuna gitmeye artık gerek yok. Tüm bu şovlar "En Büyük Show" ile ayağınıza geliyor...