UMUTSUZ EV KADINLARI


Umutsuz Ev Kadınları - Dizi -Fox Tv Canli izle



Umutsuz Ev Kadınları, Med Yapım tarafından Fox Tv için yapılan drama, komedi türünde televizyon dizisi. Dizi Desperate Housewives adlı ABD dizisinden uyarlanılmıştır. Dizinin başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder oynamaktadır.

Tarih:Cumartesi
Saat:19:30 (TSİ)
Yayın:Fox Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Fox Tv Facebook Canlı Yayını
Face:Fox Tv Fan Sayfası
Kanal:Fox Tv Yayın Akışı
Türü:Yerli Dizi / Komedi
Oyuncular:

Ceyda Düvenci,Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Evrim Solmaz, Özge Özder, Serhat Tutumluer

Hakkında:

Umutsuz Ev Kadınları, Med Yapım tarafından Kanal D için yapılan drama, komedi türünde televizyon dizisi. Dizi Desperate Housewives adlı ABD dizisinden uyarlanılmıştır. Dizinin başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Evrim Solmaz, Ceyda Düvenci ve Özge Özder oynamaktadır. Dizinin Eylül 2011'de yayınlanması düşünülmektedir.

Yasemin: Songül Öden: 14 yaşındaki kızını yalnız başına büyüten yalnız bir kadın. Dört ev kadınının zaman zaman en "umutsuz" görüneni. Çok bilmiş küçük kızı Gamze zaman zaman ona akıl verir. Mahalleye yeni taşınan gizemli Sinan'a (Serhat Tutumluer) aşıktır. Kocası onu genç bir kadınla aldatmıştır.

Elif: Ceyda Düvenci: Bir iş kadınıydı. İyi bir kariyeri vardı. Sonra dört çocuğu oldu ve toplantı odalarına veda edip "evinin kadını" olmayı seçti. Başedilmesi güç çocuklarının peşinde geçen günlerinin büyük bölümünde, itiraf etse de etmese de eski günlerini yad etti.

Nermin: Bennu Yıldırımlar: Temizlik, yemek, düzen saplantısı yüzünden sürekli bir sinir krizinin eşiğinde... Zaten kocası onun bu takıntıları yüzünden ondan boşanmak istiyor. Oğlu ve kızı onun bu saplantılı hallerinden nefret etmektedir.

Zeliş: Evrim Solmaz: Güzel ve alımlı bir ev kadını. Bir zamanlar Ayvalık zeytin güzeli seçilmiş sonra manken olma hayalleri ile dolu bir kadındı ama evlilik bütün hayatını değiştirdi. Artık kocası yerine bir üniversiteliye aşıktır.

Emel: Özge Özder: İki koca eskitmiş "Şen Dul"... Canı hem yuva kurmak hemde eğlenmek isteyenlerden.

Fragman: