KARAGÜL

Karagül - Dizi - Fox Tv Canli izle


"Mücevherin sahtesi parıltısından ele verir kendini.. Sözlerin sahtesi tınısından.. Gerçeği sahtesinden ayırmak zordur. Ben de uzun süre ayırt edemeyecektim.."Ebru , hayatının koca bir yalandan ibaret olduğunu geç de olsa anlayacak. Fakat “gerçek” ona çok pahalıya mal olacak. Murat bir sabah Halfeti’ye gideceğini ve akşama döneceğini söyleyerek evden çıkar. İşte Ebru’nun yalanlarla örülü dünyası bundan sonra çözülmeye başlayacak!

Ebru, üç çocuğu ile birlikte çaresizlik içinde kalakalmıştır. Murat bulunabilecek midir ? Ebru Murat’ın gerçekte başına neler geldiğini öğrenebilecek midir ? Şimdi hayat onu, kaybettikleri için savaşa davet ediyor . Hayat, onu çocukları için ayakta durmaya ve uzak diyarlarda yeniden doğmaya çağırıyor...“İmkansıza inat yaşayan, başka topraklarda yeniden doğan kadınların, Karagüllerin hikayesi...”

Tarih:Cuma
Saat:20:30 (TSİ)
Yayın:Fox Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Fox Tv Facebook Canlı Yayını
Kanal:Fox Tv Yayın Akışı
Türü: Yerli Dizi
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Yapımcı: Şükrü Avşar
Oyuncular:
Ece Uslu (Ebru Sezgin Şanverdi), Özcan Deniz (Murat Şanverdi), Mesut Akusta (Kendal Şanverdi), Yavuz Bingöl (Fırat Mercan), Şerif Sezer (Kadriye Şanverdi), Özlem Conker (Narin Mercan)

Tanıtım: