GALİP DERVİŞ

Galip Derviş - Dizi - Kanal D Canli izle



Perşembe - 23:00 (TSİ) - Kanal D'de.

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları “Galip Derviş” adlı yeni komedi polisiye dizisi, Perşembe akşamı başlıyor.

Altın Küre ve Emmy ödüllü “Monk” uyarlaması

Amerika’da 2002 - 2009 yılları arasında 8 sezon yayınlanan ve izlenme rekorları kıran, Andy Breckman’ın yaratıcısı olduğu, NBC Universal’in fenomen dizisi, Altın Küre ve Emmy ödüllü “Monk” dizisinin uyarlaması olan “Galip Derviş”, bu akşam Kanal D’de başlıyor.

NBC Universal’dan format hakları satın alınan “Galip Derviş”, her bölümü kahkaha ve macera dolu olan, harika bir komedi polisiye dizisi.

Engin Günaydın’ın “Galip Derviş”, Algı Eke’nin “Hülya”, Ersin Korkut’un “Komiser Ahmet” ve Orhan Güner’in de “Başkomiser İzzet” karakterlerini canlandırdıkları dizinin başkahramanı, eski bir komiser olan ve obsesif kompulsif kişilik bozukluğu nedeni ile açığa alınan Galip Derviş.

Milyonların yeni ekran tutkusu olmaya aday olan dizinin yönetmenliğini Barış Pirhasan, senaryo uyarlamasını Ahmet Saatçioğlu yapıyor, yapımını da Barakuda Film üstleniyor.

Dizinin ilk bölümünün konusu ise şöyle; Obsesif davranış bozukluğu olan, İstanbul Polis Teşkilatı eski müfettişi Galip Derviş, İstanbul Belediye Başkan Adayı’na yapılan ve bir korumanın ölümüyle sonuçlanan suikasti araştırmak için, 4 yıl sonra ilk kez, danışman olarak göreve çağırılır. Derviş, yeniden bir vaka üzerinde çalışmanın heyecanını yaşarken, bir yandan da takıntı ve fobilerini baskılayarak, teşkilata geri dönme şansı yakalamaya çalışacaktır.

Bu konuda en büyük destekçisi ise, 3 yıldır yanından ayrılmayan hemşiresi ve yardımcısı Hülya olacaktır. Galip Derviş, olağanüstü yeteneği, enteresan korku ve takıntılarıyla türlü komikliklere sebep olurken, Hülya, onu zaman zaman dizginleyecek, yeri geldiğinde ise savunacaktır. Bu garip ikili “öldürülen koruma” dosyasını araştırırken, Derviş, aslında asıl hedefin Başkan Adayı olup olmadığı konusunda şüpheye düşecektir.


Tarih: Perşembe
Saat: 23:00 (TSİ)
Yayın:Kanal D (((( Canlı İzle ))))
Face:Kanal D Facebook Canlı Yayını
Face:Kanal D Fan Sayfası
Kanal:Kanal D Yayın Akışı
Türü: Yerli Dizi
Oyuncular:

Engin Günaydın (Galip Derviş), Algı Eke (Hülya Uçar), Ersin Korkut (Komiser Ahmet Tekin), Orhan Güner (Başkomiser İzzet Merdan), Deniz Türkali (Pervin Uçar)

Fragman: