ADAM ASMACA


Adam Asmaca - Yarisma - Show Tv - Canli izle

Hergün (Çarşamba hariç) 20:00 (TSİ)

Çocukluğumuzun oyunu 'Adam Asmaca', aynı isimle ekranların vazgeçilmezi olmaya geliyor. Senkron Yapım imzasıyla, sunuculuğunu Ümit Erdim'in üstlendiği 'Adam Asmaca'da, kazanan 1 Milyon TL'nin sahibi oluyor! 'Adam Asmaca', Çarşamba hariç her gün saat 20:00'da seyircisini ekrana kilitleyecek.

KAZANAN 1 MİLYON TL'NİN SAHİBİ OLACAK!
Ekranların yeni yarışması 'Adam Asmaca', 7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyecek. Çöpten bir adam, bulmanız gereken bir kelime, bir harf tahmini ve kısa çizgiler... 'Adam Asmaca', popüler kelime oyununu stüdyoda seyirciler önünde karşımıza getiriyor. Söz konusu olan ise büyük bir para ödülü. 'Adam Asmaca'da, kazanan 1 Milyon TL'nin sahibi olacak.

HER YANLIŞTA BİR PARÇA KOPACAK
Kağıt üzerinde oynadığımız 'Adam Asmaca', bu sefer kağıt üzerinde değil, stüdyoda ve tam 1 Milyon Türk Lirası için oynanıyor. Oyun, yarışmacının 12 adet mühürlü zarf içerisinde bulunan kelimelerden birini seçmesiyle başlıyor ve bu kelimeyi tek tek harf söyleyerek tahmin etmeye çalışıyor.

Yedi parçaya bölünmüş olan ödül, 7 ayrı numara ile sembolize ediliyor. Ödülün her bir parçası farklı miktar parayı temsil ediyor. Her yanlış tahminde, düzenek, çizgi adamın bir parçası görüntüden çıkarıyor ve sembolize ettiği miktarda parayı yarışmacı kaybediyor. Toplamda 7 hatalı tahmin yarışmacının ödülsüz ayrılmasına neden olurken her doğru harf yarışmacıyı büyük ödüle yaklaştırıyor.

'Adam Asmaca' tam 1 Milyon TL büyük ödülüyle Show TV'de!...
Tarih:Hergün (Çarşamba hariç)
Saat:20:00 (TSİ)
Yayın: Show Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Show Tv Fan Sayfası
Kanal:Show Tv Yayın Akışı
Tür:Yarışma
Sunucu:Ümit Erdim