USTURA KEMAL


Ustura Kemal - Dizi

PAZAR 20:00 (TSİ)

Bir İnsanın Kaderi Belki de Bir Ulusun Kaderini Değiştirir... İstanbul Üsküdar'da uzun yıllar önce yaşamış ve namı uzak diyarlara ulaşmış bir yiğidin, vatanseverliği ve aşklarıyla dillere destan bir kabadayının hikayesi, USTURA KEMAL Show TV ekranlarında...

Bir insanın kaderi, belki de bir ulusun kaderini değiştirir... Ustura Kemal'in hikayesi, Mütarekenin, yokluk yıllarının, yorgun ama gururlu İstanbul'un, bir milletin kurtuluş mücadelesini ekranlara yansıtıyor.

İşgale karşı omuz omuza, birlikte dayanışma içerisinde yaşayan azınlıkların, Osmanlı topraklarında kardeşçe yaşayan her milletten insanın hikayesini, İstanbul'un ara sokaklarında yaşayan insanların sımsıcak dostluklarını, aşklarını izlerken geçmişi çok büyük bir özlemle anacak, Ustura Kemal'in maceralarını hiç kaçırmayacaksınız... Kabadayılığın raconunu yazan, Cumhuriyet tarihimizin çok önemli bir dönemine ışık tutan, güzelliğiyle şarkılara konu olan eski İstanbul'u ve güzel şehirde yaşayan insanların öykülerini izlerken derinden etkileneceksiniz.

Tarih:Pazar
Saat:20:00 (TSİ)
Yayın: Show Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Show Tv Fan Sayfası
Kanal:Show Tv Yayın Akışı
Tür:Yerli Dizi
Oyuncular:

Oktay Kaynarca (Ustura Kemal), Emre Kınay (Komutan Bennet), Naz Elmas (Anceli), Esra Ruşan (Gülnaz), İpek Karapınar (Nihal)