CANIMIN İÇİ



1980’li yıllara damgasını vuran ekran klasiklerinden “The Cosby Show”, Türkiye’ye uyarlandı. Perran Kutman ve Levent Öktem’in başrollerini paylaştığı “Canımın ıçi”, Star TV’de.
Dizide dört çocuklu bir ailenin başından geçenler anlatılmaktadır.

Tarih:Haftaiçi Hergün
Saat:19:20 (TSİ)
Yayın:Star Tv
Face:Star Tv Fan Sayfası
Kanal:Star Tv Yayın Akışı
Tür:Yerli Dizi / Sitcom
Oyuncular:

Perran Kutman
Levent Öktem
Hare Sürel
Sercan Badur
Cansu Aşkın
Nisa Melis Telli

Hakkında:

Star’ın yeni dizisi ‘Canımın İçi’nde evin annesini oynayan Perran Kutman’a, “İlk bölümü izleyecek misiniz?” diye soruyorum. Usta oyuncunun yanıtı, neden usta olduğunu anlatıyor: “Meslek hayatıma başlayalı 46 yıl olmuş, hâlâ kendimi eleştiririm. Yine kendi kendime söyleneceğim, kızacağım. Perran bu akşam çok azar işitecek!”

Her yeni dizi, yeni bir heyecan mı sizin için?
Tabii... Hem de çok güzel bir heyecan. Bu heyecanlar bizim genç kalmamıza sebep oluyor. Çünkü öyle güzel bir yürek çarpıntısı oluyor ki... Meslek hayatıma başlayalı 46 yıl olmuş. İlk günkü gibi mesleğimi seviyorum. İlk günkü heyecanla sete geliyorum ve de herkesten önce geliyorum. Hatta tembih ediyorlar, “Ayıp oluyor! Önce biz gelelim, sonra siz gelin” diye. Hiç kimse  yokken geliyorum çünkü. Böyle alışmışım. Her oyuna iki saat öncesinden giderdik biz.

Bu tarz başka prensipleriniz var mı?
Var. Sesli çekildiği için ezber gelmem lazım sete. Çok ezber olmalıyım ki, oyun oynayabileyim. Ezber endişesiyle oyunu süsleyemezsiniz. Hafta içi her gün yayınlanacak dizi. Her gün 40 sayfa ezberlemek zorundayım. Kolay bir şey değil bu. Onun  için dizi olduğu zaman kendi özel hayatım diye bir şey kalmıyor.

Aynı özeni yeni nesil oyuncularda da görüyor musunuz?
Valla dikkat etmek zorundalar. Hepsi ezber yapıp geliyor ama geçen gün yönetmen (Hakan Algül) ikaz etti, “Perran Hanım ’ı görüyorsunuz, ona göre siz de ezberinize dikkat edin” diye. Çalışkan     öğrenciler gibiyim.

Daha önceki setlerinize yemek yapıp götürürmüşsünüz.Bu sete de yemek getirmeye başladınız mı?
Başlayamadım. Ezber yapmaktan fırsat mı var? Senarist de (Murat Dişli) öğrenmiş, ilk tanıştığımızda, “Perran Hanım, bize kremalı kapuska yapacak mısınız?” dedi.

“Dostlarıma bir şey olacak diye korkarım”

Ekibin uyumu nasıl?
Çok seviyorum herkesi. Ben hep büyük bir heyecanla gittim bütün setlerime. ‘Perihan Abla’yla başladı bu. O zamanlar Fenerbahçe’de oturuyordum. Kuzguncuk’a giden o sahil yolundan yüreğim pır pır ederek gidiyordum sete, bütün o sevdiklerimle beraber olacağım için. Bir de benim şansıma beraber     oynadığım arkadaşlar hep o kadar keyifli, işine saygı duyan kişiler oldu ki... Hiç üzüldüğümü     hatırlamam sette.