BENİM GÜZEL EVİM



Eviyle gurur duyanlar, dekorasyon zevkine güvenenler, En iyi misafiri ben ağırlarım En özel ev hediyelerini ben bulurum diyenler Benim Güzel Evim tam size göre bir yarışma.
Hafta içi her gün ekrana gelecek Benim Güzel Evimde birbirinden iddialı dört yarışmacı evlerinin kapılarını kameralara açacak. Yarışmacılar hafta boyunca birbirlerinin evlerini ziyaret edip, dekorasyon zevklerini inceleyecek ve kritikler yapacak.

Tarih:Haftaiçi Hergün
Saat:14:00 (TSİ)
Yayın:Star Tv
Face:Star Tv Fan Sayfası
Kanal:Star Tv Yayın Akışı
Tür:Yaşam / Dekor
Hakkında:

Uzman Görüşü
İç Mimar İmre Hadi de yarışmacıların evlerini inceleyip dekorasyona dair en doğru bilgileri verirken, önerilerde bulunacak.

Hediyesiz Ev Görme Olur mu?
Yarışmacılar rakiplerinin evlerini ziyaret etmeden önce hediye alışverişine çıkacak ve ev sahibi misafirlerinin kendisine getirdiği hediyelere puan verecek. Yüz yüze yapılacak bu puanlamada hediyeyi alan ev sahibi, misafirine puan verirken mantığıyla duyguları arasında kalacak. Çünkü vereceği her puan rakibinin hanesine yazılacak.

Puanlama Zamanı
Aynı günün devamında ev sahibi bu kez misafirlerini şık bir yemek masasında ağırlayacak, ikramlarda bulunacak. Günün sonundaysa misafirler evden ayrılırken konuk oldukların evin dekorasyonuyla, ev sahibinin ağırlamasına puan verecekler.

Haftanın Finali Cuma
Yarışmanın beşinci gününde haftanın finali gerçekleşecek, yarışmacıların birbirlerine verdikleri puanlarla programın uzmanı İmre Hadi'nin puanları birleşecek, bir kişi haftanın birincisi olup 10 bin liralık ödülü kazanacak.
Benim Güzel Evimi izlerken eğlenecek, yepyeni hayatlarla tanışacak, ev dekorasyonu konusunda çok ama çok şey öğreneceksiniz.