SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER



Survivor Ünlüler - Gönüllüler
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl 6’ncısı düzenlecek olan 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yeni sezonu ile Star TV ekranlarında.

7 Ünlüye Karşı 8 Gönüllü

‘Survivor ünlüler - gönüllüler’ yeni sezonuyla 17 Mart Pazar 20.00'de Star'da başlıyor! Büyük bir merakla beklenen ‘Survivor ünlüler – gönüllüler’ yarışmasına sayılı günler kaldı. Kim daha iddialı? Ünlüler ve gönüllüler arasında inanılmaz rekabetin kazananı kim olacak?

Ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya... STAR TV’de Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı “Survıvor” 6’ncı sezonuyla çok yakında başlıyor. Bu sene Alp Kırşan’ın sunumuyla başlayacak olan yarışma, yine herkesi ekrana kilitleyecek. Her hafta farklı bir maceraya yelken açan “Survivor Ünlüler- Gönüllüler”, yeni sezonunda geçen yılın aksine bu kez Panama’da gerçekleşecek.

Yarışma Panama İnci Adası’nda yapılacak…

İşte bu sezon Survivor Ünlüler - Gönüllülere katılacak ünlü yarışmacılar; Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu, oyuncu Cengiz Coşkun, manken Irmak Atuk, milli futbolcu Ümit Karan ve oyuncu Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz'un ve Brezilyalı model Larissa Gacemer da Panama'da açlıkla, vahşi doğayla ve rakipleriyle mücadele edecek. Ünlüler takımından çekinmediklerini ve kendilerinin daha güçlü olduğunu iddia eden gönüllüler bakalım adada nasıl bir mücadele verecek.

Tarih:Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı
Saat:20:00 (TSİ)
Yayın: Star Tv
Face: Star Tv Fan Sayfası
Kanal: Star Tv Yayın Akışı
Tür:Yarışma
Sunucu:Acun Ilıcalı, Alp Kırşan
Yarışmacılar:

Ünlüler:
Nazenin Tokuşoğlu, Cengiz Coşkun, Irmak Atuk, Ümit Karan, Dağhan Külegeç, Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Erhan Yavuz, Larissa Gacemer 

Gönüllüler:
Murat Ceylan, Emel Erdemar, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Duygu Çetinkaya, Bozok Gören,Gül Fakı, Seda Akman