KOYU KIRMIZI


Koyu Kırmızı

Özgü Namal, Ozan Güven ve Muhammet Uzuner'in başrollerini oynadığı Koyu Kırmızı koşulsuz sevgiyi, fedakarlığı, cesareti ve gerçek aşkı konu alıyor...

Tarih:
Saat:22:45 (TSİ)
Yayın:Star Tv
Face:Star Tv Fan Sayfası
Kanal:Star Tv Yayın Akışı
Tür:Yerli Dizi
Yapımcı:Erol Avcı
Yönetmen:Atıl İnaç, Ulaş İnaç
Senaryo:Neşe Şen
Oyuncular:

Özgü Namal (Ümit),Ozan Güven (Cemil), Muhammet Uzuner (Mahir), İpek Bilgin (Bedriye), Sevda Erginci (Ayşe), Çağlar Çorumlu (Galip), Ceren Soylu (Vildan), Mustafa Uzunyılmaz (Ferit)

Hakkında:

Hayatını böbrek hastası kız kardeşini yaşatmaya adamış, dar gelirli bir öğretmen Cemil (Ozan Güven) ile zengin bir ailenin evlenmek üzere olan inatçı ve sıradışı kızı Ümit'in( Özgü Namal) geçirdiği kaza sonrasında hayatlarının kesişmesinin anlatıldığı Koyu Kırmızı'da ayrıca İpek Bilgin, Sevda Erginci, Çağlar Çorumlu gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

Her şey Ümit'in bir trafik kazası geçirmesiyle başlar. Kan kaybeden genç kadını kurtarmak için gerekli olan kan, hastanenin stoklarında kalmamıştır. Ümit'in nişanlısı Mahir panik içinde kan ararken sonunda Cemil'i bulur. Cemil bir çocuğa kan bağışlamış, eve dönmek üzeredir. Mahir, Cemil'den nişanlısı için kan vermesini ister. Cemil ise henüz bağışta bulunduğu için kan verecek durumda değildir. Çaresiz durumdaki Mahir, ne gerekiyorsa ödemeye, vermeye hazırdır; yeter ki nişanlısının hayatı kurtulsun Cemil, Mahir'in üstten bakan tavırlarından hoşlanmasa da kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına kan vermeyi kabul eder.

Bir yanda İstanbul'un alçakgönüllü bir semtinde sırtlarını birbirine dayamış, hayata tutunmaya çalışan; diğer yanda zenginliklerinin içinde yalnızlaşan insanlar. Birbirine hiç değmeyecekmiş gibi duran bu iki dünya, bir hastanenin acil servisinde kesişiverir. O andan itibaren kimsenin hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır.