KALBIM 4 MEVSIM


Kalbim 4 Mevsim

15. Bölüm, Fragman en aşağıda...:
Başrollerini Ayça Varlier ve Bülent Emin Yarar'ın oynadığı Kalbim 4 Mevsimde bu hafta önemli gelişmeler yaşanıyor.
Selçuk yaptıklarından pişmandır!

Cezmi tüm ailesiyle birlikte olmanın keyfi içindedir. Bu aileye Saadet de dahil olmuştur.

Selçuk tüm pişmanlığıyla ifade vermek ve Buket'in hayatından çıkmak üzeredir. Buket'in evraklarını basına sızdıran kişinin de o olduğu anlaşılmıstır. Buket buna rağmen Ankara'ya dönmek yerine, ait olduğu yere, evinin, ailesinin ve Orhan'ın yanında olmaya karar vermistir.

Aslı ve Burak ayrı eve taşınmaya karar vermişlerdir. Gönül de bir yandan planlarına devam etmektedir. Tülay Burak'a karşı umut doludur ama annesinin durumu farketmesi üzerine kendini çekmek zorunda kalır.

Gönül, Burak'ın evden taşınmasına çok kızar ve Burak'ın silahını eline alınca ortalık karışır.

Tarih: Perşembe
Saat: 20:00 (TSİ)
Yayın:Star Tv
Face:Star Tv Fan Sayfası
Kanal:Star Tv Yayın Akışı
Türü: Yerli Dizi
Yapım: Sis Yapım
Yönetmen: Ilgaz Giritlioğlu
Senaryo: Ali Ulvi Hünkar
Oyuncular:

Bülent Emin Yarar, Ayça Varlıer, Merve Oflaz, Mehmet Mehmedof, Gülen Karaman, Tülay Bursa, Şennur Nogaylar, Kaan Çakır, Deniz Gürçay, Bahar Selvi, Taner Ergör, Asu Emre

Hakkında:

Gerçek yolculuk eve dönüştür!

BAŞROLLERİNİ AYÇA VARLIER VE BÜLENT EMİN YARAR'IN YAPTIĞI DİZİNİN SENARYOSU BAŞARILI SENARİST ALİ ULVİ HÜNKAR TARAFINDAN KALEME ALINDI. DİZİNİN YÖNETMEN KOLTUĞUNDA İSE ILGAZ GİRİTLİOĞLU OTURUYOR.

Kalbim4 Mevsim, hayatında ardarda gelen felaketlere göğüs geren Buket'in her şey bitti derken tekrar hayata tutunmasını ve parçalanmış ailesini tekrar biraraya getirmek için gösterdiği çabayı konu ediyor.