EMİRİN YOLU


Adını Feriha koydum - Emirin Yolu - Dizi

Cuma 20:00 (TSİ)

Yoluna Hazal Kaya'sız yani Feriha'sız devam edecek olan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı Show TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Yayınlanan yeni fragmanda sezon öncesi izleyiciye küçük ipuçları veriyor.

Emir artık yoluna tek başına devam edecek... Büyük aşkı Feriha'yı bu defa sonsuza kadar kaybetti... Emir, Ferihasız ne yapacak.. Yoluna nasıl devam edecek.. Yeni birine aşık olacak mı?

Tüm yönleri ve içinde yaşadığı fırtınalarla tanıdık bir adam ama bambaşka bir hikaye. Hem tanıdık... Hem de çok farklı bir kişilik.... Emir kendi yolunda Feriha'yı kaybetmenin tramvasını atlatıp yoluna nasıl devam edecek ?

Tarih:Cuma
Saat:20:00 (TSİ)
Yayın: Show Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Show Tv Fan Sayfası
Kanal:Show Tv Yayın Akışı
Kanal:Show Tv Yayın Akışı
Tür:Yerli Dizi
Yapım:Med Yapım
Oyuncular:

Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün, Eray Özbal, Feyza Civelek, Gökçe Uzuner, Gülşah Fırıncıoğlu, Kaan Olcay, Ahu Sungur

Hakkında:

DİZİYE YENİ KARAKTERLER KATILIYOR

Diziye yeni katılan Zülal karakteri, kapıcı dairesinin süt kızı olarak karşımıza çıkacak. Yani Zehra'nın yeni kızı... Rıza'da onu köyden alıyor ve İstanbul'a yanına getiriyor. Üniversite okuması için. Zülal aslında saf gibi görünüyor ama evdeki herşeyden haberi var.. Uzun dilli, söyleyeceği şeyden kaçınmayan bir kız. Mesela Seher'e bile boyun eğmiyor.. Diziye yeni katılan bir diğer isim de polis ve Emir'in ileride sevgilisi olacak karakter Can. O da dik kafalı, korkusuz bir kız. Emir'le tesadüfen karşılaşıyor ve onun niçin bu halde olduğunu öğrenince, kafasındaki pek çok sorunun cevabını buluyor..

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi yeni sezonda diziye katılan yeni karaktarler kadar diziden ayrılan karakterlerde merak konusu. Mesela dizisinin kötü kızı Hande'de diziden ayrılmıştı. Onun yerine yeni bir karakter gelecek mi? Diğer bir konu ise Feriha'yı kim vurdu sorusu hala cevabını bulmadı? Yeni sezonda Feriha'yı vuran kimse onun bir rolü olacak mı?

Tüm bu sorular, dizinin 3. sezonunda cevap bulacak. Yeni ve birbirinden sürükleyici bölümleriyle "Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu" 7 Eylül'de Show Tv ekranlarında.