YEŞİL ELMA



Yeşil Elma - Samanyolu Tv Canli izle

HAFTAİÇİ HERGÜN - 14:20 (TSİ) - Stv

Yeşil Elma hergün sizlerle birlikte olmaya devam ediyor!..Oktay Aymelek'in birbirinden güzel ve pratik tarifleri ile mutfak kültürünüzü genişletirken, bir yandan da en sevdiğiniz ünlülerle sıcacık sohbetlere şahit olacaksınız!...

Tarih:Hafta içi hergün
Saat:14:20 (TSİ)
Yayın: Stv (((( Canlı İzle ))))
Face:Samanyolu Tv Facebook Sayfası
Kanal:Samanyolu Tv Yayın Akışı
Türü:Yemek Programı
Sunucu:Oktay Aymelek
Hakkında:
Oktay Aymelek, 1998 yılında Londra'da Aşçılık Yarışması'nda bronz madalya ve Klasman birinciliği, 2000 yılında ise Londra'da altın madalya kazanmıştır.
Yine aynı yıl Samanyolu Televizyonu tarafından yayınlanan yemek programlarında aşçılık yapan Oktay Usta, daha sonraları Yeşil Elma programı ile özdeşleşmiştir.
Oktay Aymelek, evli ve üç çocuk babasıdır.

Program Hakkında:Oktay Usta’dan nefis tarifler… Artık bir Samanyolu klasiği haline gelen Yeşil Elma, ustaların ustası Oktay Usta’nın doyumsuz muhabbetiyle hafta içi her gün ekranlarınızdan mutfağınıza yansıyor.
Her bölümde, sinema, tiyatro, müzik ve medya dünyasından konukların yer alacağı programda, ünlü isimler hayata bakışlarını, projelerini, en sevdikleri yemeği ve hayatları hakkında bilinmeyenleri anlatacaklar.
En sevdiğiniz yemek tariflerini sizler için sunan ustamız, ev hanımlarını akşam ne yapsam derdinden kurtaracak.
Çorbasından, ara yemeklerine, tatlısından ana yemeklerine kadar bütün bir menü, her gün Oktay Usta’nın maharetli elleriyle vücut bulacak.
Birbirinden güzel yemek tarifleri, çay saati için kekler, ufak ama faydalı püf noktaları ve alışverişte dikkat edilmesi gereken ince detaylar Oktay Usta’nın renkli sunumuyla Yeşil Elma’da…