AKASYA DURAĞI


Akasya Durağı - Star Tv Canli izle

Kanal D’nin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Onur Şan, Nilgün Belgün, Levent Ülgen,Timur Acar, Bilge Şen ve Bican Günalan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Akasya Durağı”nın bu bölümünde; Osman, Sinan’ın telkinleriyle güreş turnuvasına katılıyor. Sinan’ın yine tefeciye borcu vardır.
Parayı nasıl ödeyeceğini düşünürken bir güreş turnuvası görür. Kazanana altın kemer hediye edilecektir. Sinan’ın aklına güreş turnuvası için hemen Osman gelir. Onu ikna eder ve kuyumcuya, altın kemerin aynının sahtesini yaptırır. Osman turnuvayı kazanır. Altın kemeri Sinan kendindeki sahte ile değiştirir.
Emre ve İpek hafta sonu Şile’ye gitme kararı alırlar. Kadınlar denizdeyken kızın biri Emre’nin yanına gelir ve sırtına krem sürmesini rica eder.
Emre yardım maksatlı krem sürerken İpek fark eder ve gelip ortalığı ayağa kaldırır. Mafya, Seyit’i ve mahalleli esnafı haraca bağlar. Seyit’ten haraç almaya geldiklerinde Güven’le karşılaşırlar. Mafyanın lideri Güven’in asker arkadaşı çıkar. Buna şahit olan Seyit, Güven’den daha az haraç vereyim diye rica eder. Bu sırada mafya polis tarafından yakalanır ama Güven, kendisinden daha az haraç verme


Tarih: Cumartesi
Saat: 20:00 (TSİ)
Yayın:Kanal De (((( Canlı İzle ))))
Face:Kanal D Fan Sayfası
Kanal:Kanal D Yayın Akışı
Türü: Yerli Dizi
Yapım: Erler Film
Yönetmen: Yaşar Seriner
Senaryo: Resul Ertaş
Oyuncular:

Zeki Alasya (Nuri Baba), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Ayça İnci (Leyla), Onur Şan (Seyit), Timur Acar (Arif), İlyas Salman (Maho Ağa), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Evin Esen (Şaziment), Makbule Akbaş (Zeyno), Erimşah Bora (Can), Pelin Sönmez (Dilek), Ateş Fatih Uçan (Ali Kemal), Sinem Ergin (Narin), Arda Öziri (Tolga), Aysel Bakar( Çiğdem), Armağan Aslıtürk (Pınar-Arif'in sevgilisi), Max Bendo (Obayana), Arkın Gelenbe (Fiko-Maho Ağa'nın damadı), Kayhan Yıldızoğlu (Mazhar Bey), Teyfik Yapıcı (Komiser), Sema Aras (Fato Aney), Balamir Emren (Mert), Erol Günaydın (Ramazan), Mina Bulutsuz (Osman İkizler), Dila Bulutsuz (Osman İkizler)

Hakkında:

Akasya Durağı, 14 Temmuz 2008'de Kanal D'de yayınlanmaya başlamıştır. Çiçek Taksi'nin devamı niteliğindedir. Dizinin yönetmeni Yaşar Seriner'dir. Dizi Erler Film'e aittir.


1. Sezon

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel taksi şoförü olan Nuri Bey (Zeki Alasya) Melahat'ın taşındığı evde onunla konuşarak kurduğu Akasya Durağı'nda çalışmasını ister. Kızı buna karşı çıkar ama Melahat bunu kabul eder. Her hafta binbir çeşit sorunlarla uğraşıyor bütün Akasya Durağı. Sinan (Levent Ülgen) daha evvel başka bir filmde En Son Babalar Duyar'da Kadir adıyla oynarken bir sahtekarlık ustası olarak portre etmiştir. O karaterini bu filmde devam ettiren Sinan, Osman (Cezmi Baskın) (yada Sinan'ın lakabıyla "Osman Aga") ona katılır. Osman, Trakya şivesi konuşmasıyla komik sahneler yaratır.


2. Sezon

Bu sezonda Nuri Bey'in arkadaşı Ramazan ve kızı Leyla gelir ve babasının eli iş tutamayacağından Nuri Bey, Leyla'ya Akasya Durağında çalışmayı teklif etmiştir ve kabul etmiştir. Akasya Durağına katkıda bulunmak için Duran Ertürk'ü Akasya Durağı'na çağırmıştır. Ve kabul eder. Bu sırada Safiye'nin kardeşi Hediye ve kızı Narin, Avrupa'dan Osmanlara yerleşir. Nuri Bey ile Ellene Hanım evlenirler. Duran,Hediye'yi görünce aşık olur. Ancak 7 Yıl önceki sevgilisi Cemile, silahla Hediye'yi, Duran'dan ayırıp kendine çekmeye çalışır, nafile. Bu sırada Hediye hamile kalır ve Duran'dan bebeği Amerika'da doğurmak ister. Duran önce kabul etmez ama sonra ısrardan dolayı kabul eder ve Amerika'ya giderler. Bu sırada Ellene Hanım 2 kapkaççı tarafından çantası falan çalınırken o sırada işsiz bekar Arif adlı bir adam onu kurtarmaya çalışır sonra polisler gelir ve Arif'in işsiz olduğunu öğrenen Nuri Bey, Akasya Durağına davet eder. Bir gün Leyla'nın taksisi, bir kapkaççıyı yakalamaya çalışan bir polis tarafından el konulur ve yakışıksız kıyafetle yol ortasında kalan Leyla polisler tarafından yakalanır ve karakolda bulur kendini. O sırada o komiser muavini Tolga gelir ve anahtarı verir. O sırada Tolga,Leyla'ya sırılsıklam aşık olur ve onu her dakika sıkıştırır.Acayip acayip şirinlikler yapar.Mesela bir gün Leylanın arabasını çektirip güllerle donatır. Ve sonunda sevgili olurlar. Ancak aralarında sık yanlış anlaşılma olur ve en sonunda nişanlanırlar. Ancak Dilek ve Obayana asla evlenemediler. Arada bir Durak Sahibi Mazhar Bey çok sıkıştırır taksicileri.


3. Sezon

Aradan 3 Yıl geçmiştir ki... Tolga ile Leyla nişanlı olmalarına rağmen Tolga'nın annesi ile Leyla'nın babasının anlaşmazlıkları yüzünden evlenemezler. Mehmet Hoca ve ailesi köydeki çocukları okutmaya gitmişlerdir. Eleni ve Nuri Bey anlaşamadıkları için boşanmışlardır ve Eleni,Atina'ya dönmüştür. Nihayet Narin hamile kalmıştır. Fato Aney'e koca bulunamamıştır ve Dilek ve Obayana evlenememişlerdir. Ayrıca Osman'ın kızları Busenaz ve Sudenaz, Seyit'in kızı Fatma Zehra büyümüşlerdir. Ve birgün Aney izdivaç programına bakar iken Harran Ovasının ağası Maho Ağa'ya rastlar.Nihayet Fato evlenir.Ancak bir süre sonra köyüne döner.Sinan çapkınlık yapıp yakalanmaya devam etmektedir.Arif ikide bir aşık olup evleneceğini söylese de her defasında vaz geçmektedir.Yine Leyla ve Tolga arasındaki hadiseler devam etmektedir.Ve bunların en dikkat çekeni Tolga'nın düşmanlarının Leyla'yı kaçırmasıdır.Bir gün Ramazan babaya araba çarpar,çok kan kaybetmiştir ve acil kan gereklidir.Leyla çaresizlik içinde otururken Tolga gelir ve Ramazanla kanlarının aynı olduğu ortaya çıkar..Hemen kan verir.Ramazan bu iyiliği karşısında Leyle ve Tolgan'nın evlenmesine müsade eder.Ne yazık ki düğün günü gelip çatmıştır ama Tolga kayıptır.Leyla Tolganın kendisini terk ettiğini düşünür.Ancak gerçekler çok başkadır.Tolga düğüne giderken bir kuyumcu soygununa müdahale etmek zorunda kalmıştır ve vurulmuştur.Orman bekçisi Tolgayı bulup hastaneye götürür.Tolganın hastanede olduğunu öğrenen Leyla beyninden vurulmuşa döner.Hemen hastaneye giderler.Veeeee nikah hastanede kıyılır.

* Kayank: Vikipedi



Fragman: