BİR ÇOCUK SEVDİM


Bir Çocuk Sevdim

Mine yoğun bakımdadır!

Yoğun bakıma alınan Mine'nin durumu ciddiyetini korumaktadır. Tüm aile Mine'ye kan bulmak için seferber olmuştur, her geçen saat Mine'nin aleyhine işlemektedir. Gergin bekleyişin sonunda Sinan ve Timur'u bir sürpriz bekler.

Hastanede gergin bekleyiş!

Hasan'ın hastane getirilişiyle Timur ile Sinan arasındaki gerilim artar. Sinan, Hasan'ın onun oğlu olduğu gerçeğini Timur'a tekrar hatırlatır. Turan ikisine müdahale eder.

Derin, Mine'nin kaçırılmasından bir sonuç elde edememiştir. Üstelik Sinan onu evden de kovacaktır. Fakat Derin son kozunu henüz oynamamıştır. Timur'u da bu oyuna dahil edecektir.

Tarih: Cuma
Saat: 20:00 (TSİ)
Yayın:Star Tv
Face:Star Tv Fan Sayfası
Kanal:Star Tv Yayın Akışı
Tür:Yerli Dizi
Yapım:TMC Erol Avcı
Yönetmen:Cevdet Mercan
Senaryo:Gaye Boralıoğlu, Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Emine Algan, Ümit Kıvanç
Müzik:Cem Tuncer - Nail Yurtsever
Oyuncular:
Gülcan Arslan, Bülent İnal, Çetin Tekindor, Arzu Gamze Kılınç, İnan Ulaş Torun, Gülçin Santırcıoğlu, Ezgi Çelik
Hakkında:

Mine lise son sınıfa giden bir liseli ve aşık olduğu kişi Sinan ile güzel zamanlar geçirmektedirler. Aşık çiftimizin gözü ikisinden başkasını görmez. Ama Sinan 2 yıllığına öğrenim için Amerika ‘ya gidecektir ve bu durum Mine’yi endişelendirir. Mine’ nin sevgilisi Sinan zengin bir ailenin çocuğudur.

Bir çocuk sevdim dizisinin oyuncu kadrosu

Bir gün Sinan, Mine’ yi mahalleden lüks arabasıyla alır ve Mine o gün okulu kırar, ve Mine arabaya binerken mahallenin uyuz karakteri manav bunu görür. Hemen babaya kızı hakkında laf çarpıtır. Bu lafları duyan baba inanmasada kızın okuluna gider ve kızının masum olduğunu kendi gözü ile görmek ister. Ama Mine okulda değildir.
Mine’nin babası Turan şerefi için yaşayan bir adamdır. Çevresinde ve ailesinde ondan korkulan bir kişilik sergilenmekte. Ve Mine’ nin okulu kırıp gezmesi, ayrıca babasının şerefine laf getirmesi Turan’ ı sinirlendirir.
Bütün seyirciler tam bu sırada Turan’ ın, Mine’ yi dövmesini beklerken, baba izleyenleri şaşırtarak kızını laflarıyla döver. Ve bir daha böyle bir durumun tekrarlamamasını söyler.
Turan’ ın patronu Timur Bey’ in oto galerisi vardır. Timur karakteri şimdilik gizemli bir karakter gibi gözüksede ilerde çözeriz gibi duruyor.
Timur Bey bir gece Turan ve ailesi ile yemek yemeye gider, orada Mine’ yi görür ve ondan etkilenir. Ama Mine’ nin ablasıda Timur Bey’ i kendisi için düşünmektedir. Olaylar ileride karışacak gibi duruyor.
Mine ve Sinan, Sinan’ ın doğum gününü kutlar. Bu sırada Mine, Sinan’ın babası ile karşılaşır ve babası kızın Sinan’ a uygun olmadığını söyler. Bu konuşmaları duyan Mine yıkılır ve Sinan’a bir şey söylemeden çekip gider. Mine eve vardığında, evin kapısında bayılır ve ailesi hemen hastaneye götürür. Ve Mine’ nin hamile olduğu ortaya çıkar.
Mine için tam bir kaosa dönen olayların devamını Bir Çocuk Sevdim dizisinin 2. bölümde izleyeceğiz.