YOK BÖYLE DANS


Yok Böyle Dans

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran "Yok Böyle Dans" yeni yayın döneminde yine fırtınalar estirecek.

Birbirinden ünlü isimlerin dans pistinde yeteneklerini sergilediği izlenme rekorları kıran Yok Böyle Dans, yeni yayın dönemine yine bomba gibi giriyor.

Tarih:Pazartesi
Saat:20:00 (TSİ)
Yayın: Show Tv (((( Canlı İzle ))))
Face:Show Tv Fan Sayfası
Kanal:Show Tv Yayın Akışı
Tür:Yarışma
Hakkında:

Acun Ilıcalı ile birlikte Azra Akın, Tan Sağtürk ve Sait Sökmen'in jüri üyeliği yapacağı programın bu seneki yarışmacıları ise sanat, spor, moda, futbol ve hatta bilim dünyasından... Kimler yok ki?

Bu sene şarkıcı Nez, 2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda, manken-sunucu Özlem Yıldız, modacı Ivana Sert, şarkıcı Hakan Peker, şarkıcı Aşkın Nur Yengi, oyuncu Alp Kırşan, ralli pilotu Burcu Çetinkaya, şarkıcı Altay, eski futbolcu İlhan Mansız, manken Şenol İpek, manken Özge Ulusoy, Survivor yarışmasından tanıdığımız Aydın, Helin Avşar ve radyocu Cem Ceminay dans pistinde kıyasıya yarışacak ünlüler olacak.

Ünlüler aldıkları eğitimlerle dans yeteneklerini her gün biraz daha geliştirirken seyirciler de ekran başında bu gelişim sürecine birebir tanıklık edecek. Jüri ile birlikte onlar da verdikleri oylarla her haftanın birincisini ve elenenini belirleyecek. Televizyonun ünlü isimlerini en renkli ve en hareketli halleriyle ekranlara taşıyacak Yok Böyle Dans, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da televizyon dünyasının en çok konuşulan programlarından biri olacak.