BİZİM YENGE



Kanal D’nin, yeni komedi dizisi  “Bizim Yenge”; ilk görüşte aşık olduğu Bahri (İlker Aksum) için, babasına karşı koyma pahasına, evinin kadını olmak isteğiyle dolup taşarak İstanbul'a gelen Filiz’in (Şebnem Bozoklu) hikayesini konu alıyor.
Filiz’i kocasının evinde bekleyen büyük sürpriz ne? Filiz’in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi?  “Bizim Yenge”de, sürprizlere ve doyasıya kahkahaya hazır olun!

Tarih:Cumartesi
Saat:22:00 (TSİ)
Yayın:Kanal De (((( Canlı İzle ))))
Face:Kanal D Fan Sayfası
Kanal:Kanal D Yayın Akışı
Türü:Yerli Dizi
Oyuncular:

Ayşenil Şamlıoğlu (Mehpare), Şebnem Bozoklu (Filiz), İlker Aksum (Bahri), Yetkin Dikinciler (Adem) ve Güneş Sayın’ın (Zeyno)

Hakkında:

Kanal D’nin, yeni komedi dizisi  “Bizim Yenge”; ilk görüşte aşık olduğu Bahri (İlker Aksum) için, babasına karşı koyma pahasına, evinin kadını olmak isteğiyle dolup taşarak İstanbul'a gelen Filiz’in (Şebnem Bozoklu) hikayesini konu alıyor.
Filiz’i kocasının evinde bekleyen büyük sürpriz ne? Filiz’in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi?  “Bizim Yenge”de, sürprizlere ve doyasıya kahkahaya hazır olun!Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu da Kuledibi Senaryo Grubu’nun kaleme aldığı “Bizim Yenge”, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor.
Şebnem Bozoklu, İlker Aksum , Tülin Özen, Yetkin Dikinciler ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerini paylaştıkları, samimi, sıcak ve naif hikayesiyle, izleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday “Bizim Yenge”nin ilk bölümünün konusu şöyle;Filiz bir arkadaşını ziyaret etmek için hayatında ilk kez İstanbul’a gelir. Yaşanan bir karışıklık sonucunda jet taksici Bahri ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine aşık olan çift, yine hızla komik ama kötü bir sürprizle karşılaşır. Çünkü Bahri’nin annesi Mehpare, mahalleden başka bir kızı oğluna uygun görmektedir. Filiz ve Bahri bu ilk badireyi Bahri’nin numaralarıyla atlatır. Ama Mehpare Hanım ve Filiz’in babası Hasan Bey, gençlerin bir araya gelmesini zorlaştıracak yeni sürprizleri sırayla karşılarına çıkarır. Bahri memleketine dönmek zorunda kalan Filiz’in peşinden yollara düşer. Her engeli aşan genç çift, sonunda Filiz’in memleketi Antakya’da gizlice evlenir. Bahri’nin taksisi ile baş başa İstanbul’a gelirler. Taze gelin Filiz’i asıl büyük sürpriz, Bahri’nin ailesiyle yaşadığı evde beklemektedir!

Fragman: