ANNELER ILE KIZLARI

Özet:
Anneler İle Kızları

PAZARTESI 20:00 TSİ
Defne, annesinin Sacit'le ortak hareket ettiğini öğrendiğinde darmadağın olmuştur. Buna inanamaz, yalan olmasını umut ederek, Sacit'le yüzleşir. Sacit'ten duydukları onu iyice altüst edecektir.
Bir yanda Yağmur'un yokluğu diğer yanda en yakınındaki insanın ihanetiyle baş etmek Defne için çok zor olacaktır.
Gülizar ise Himmet'in kendisini öldürmek amacıyla İstanbul'a geldiğini öğrendiğinden beri büyük bir korkuyla yaşamaktadır. Tek umudu Hamdi ve Himmet'in onu bulamamasıdır. Ancak Hamdi çoktan Gülizar'ın izini bulmuştur. Adım adım Gülizar'a yaklaşmaktadır.
Ömer babasını bu davadan vazgeçirmeye çalışır bütün gücüyle. Ancak bu fayda etmez. Babasıyla ipler kopma noktasına gelir. Öte yandan Selvi'den de uzun süredir haber alamıyordur. Selvi'nin başına kötü bir şey geldiğini düşünerek Malatya'ya gitmeye karar verir. Ömer Malatya'ya gitmek üzere yola çıktığında öğrendiği gerçekle sarsılır.

Tarih:Pazartesi yeni bölüm, Salı tekrar
Saat:20:00 (TSİ) (Salı 23:00)
Yayın:Star Tv
Face:Star Tv Fan Sayfası
Kanal:Star Tv Yayın Akışı
Tür:Yerli Dizi
Yönetmen:Hakan Arslan
Oyuncular:

Ebru Özkan ve Feride Çetin'in yanı sıra, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Selda Özer, Ozan Çobanoğlu ve Hüseyin Soysalan

Hakkında:

Perşembe Star ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Anneler ile Kızları, yüreklere dokunan hikayesi ile izleyicileri ekran başına toplayacak.
Başrollerini Ebru Özkan ve Feride Çetin'in paylaştığı dizi, biri İstanbul'da diğeri Malatya'da yaşayan Defne ve Gülizar'ın, benzeyen kaderlerinin yollarını birleştirmesini konu alıyor. Senaryosunu Leyla Karaloğlu ile Seval Bozkurt'un yazdığı Anneler ile Kızları'nın oyuncu kadrosunda Ebru Özkan ve Feride Çetin'in yanı sıra, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Selda Özer, Ozan Çobanoğlu ve Hüseyin Soysalan da var

NTC MEDYA'nın yapımını üstlendiği dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, yönetmeni ise Küçük Kadınlar'dan sonra Anneler ile Kızları'nın yönetmen koltuğuna oturan Hakan Arslan.